Az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. július 26. napján, szerdán, 8.00-tól – 12.00 óráig ügyfélfogadást tart a Dombóvári Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál (Dombóvár, Kinizsi Pál utca 37.), azon ügyfelek számára, akiket diszkriminációs sérelem ér, vagy ért.


 

A hatósághoz azok az ügyfelek fordulhatnak, akiket valamely személyhez fűződő tulajdonságuk, adottságuk, így például az egészségi állapotuk, fogyatékosságuk, nemzetiséghez tartozásuk, anyanyelvük, bőrszínük, anyaságuk, várandósságuk, családi állapotuk, érdekképviseleti szervhez való tartozásuk, vallási, vagy világnézeti meggyőződésük, politikai véleményük, társadalmi származásuk, vagyoni helyzetük, illetve egyéb jellemzőjük, adottságuk miatt hátrányos megkülönböztetésben részesítettek.

 

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság eljárása az ügyfelek számára teljesen költségmentes. A hatóság ügyfélfogadását akkor is érdemes felkeresni, ha a sérelmet szenvedett ügyfél nem biztos az eljárás megindítására irányuló szándékában, de az eljárásról további információkat szeretne hallani.

 

A további információk megtalálhatók a www.egyenlobanasmod.hu honlapon.


2017 JÚL 12 19:22:13/