A környezetvédelemről és az iskolaválasztásról volt szó
A Humán kapacitások fejlesztése a dombóvári járásban komplex óvodai szolgáltatásfejlesztés-program keretében tartanak a város önkormányzatának tulajdonában lévő és általa működtetett helyi gyermekintézményekben szemléletformáló workshopokat.
36 éves országos csúcsot döntött meg a sprinter
Október 16-án szenzációs egyéni csúcsot ért el az argentínai Buenos Airesben zajló III. Nyári Ifjúsági Olimpián a 200 méteres síkfutás második futamában a magyar válogatott színeiben induló Farkas Bence.
Megújulva is sikert aratott az Újdombóvári Szüreti Fesztivál
A József Attila Általános Iskola nevelőközössége 27 évvel ezelőtt rendezte meg az oktatási intézmény diákjainak első szüreti felvonulását, mely mára a településrész legtöbb érdeklődőt vonzó kulturális-szórakoztató programjává nőtte ki magát.
A kulturált borfogyasztást népszerűsítették
A tavalyinál egy hónappal korábban - október 12-én - tartották az idei Családi Borünnepet. A városlakók körében nagy népszerűségnek örvendő szabadtéri program időpont-változtatásának az volt az oka, hogy a korábban Szent Márton-napjának környékén rendezett vígasságok alkalmával már jóval hidegebb volt az időjárás, mint az ősz derekán.
Utakat és parkolókat újíttat fel a képviselő-testület
A város önkormányzata kiemelt figyelmet fordít arra, hogy különböző beruházásaival minél élhetőbbé tegye a települést annak lakói számára. Most a folyamatos használat és az időjárás viszontagságai miatt rossz állapotúvá vált utakat, valamint parkolókat újíttatja fel a képviselő-testület.
Nagyszülők tanulhattak programozni
A Kódolás Hete alkalmából október 10-én egy helybeli informatikus tartott ismeretterjesztő előadást azoknak a mobiltelefont használó nyugdíjasoknak, akik ellátogattak a Földi István Könyvtárba.