1.700.000 forintba kerültek a hangosító berendezések
A dombóvári Szigetsor-Vasút szegregátumban élők társadalmi felzárkóztatását segítő három éves projekt rendezvényeinek sikeres megvalósításához szükség volt azokra a hangtechnikai eszközökre, amiket nemrégiben szereztek be TOP-os pályázati forrásból.

Pontosan céloztak a fiatalok

2018-06-21 11:27:26
Pontosan céloztak a fiatalok
Az Apáczai Csere János Szaközépiskola és Szakgimnázium rendészeti szakának diákjai június 18-án Szászváron tettek lövészvizsgát.
Hetven helyi gyerek kap ingyen ebédet a vakáció idején
189 hátrányos helyzetű és a halmozottan hátrányos helyzetű családban nevelkedő gyerek szüleit kereste meg levélben azzal a város önkormányzata, hogy a rászoruló bölcsődéseknek, óvodásoknak és diákoknak ingyenesen biztosít a szünidőben naponta egyszer meleg ételt.
Több mint háromszázan voltak a koncerten
A legismertebb hazai keresztény énekes-zeneszerző-dalszövegíró, Pintér Béla adott koncertet az egy évvel ezelőtt elhunyt ifjabb Király László emlékére június 17-én a Tinódi Házban.
368 kilométert tekertek Dombóvártól Ogulinig
Nemcsak protokolláris eseményekkel erősíti testvérvárosi kapcsolatait az önkormányzat, hanem más módon is. Június 12-én azért kelt útra Dombóvárról egy ötfős kerékpáros csapat, hogy a horvátországi Ogulinban néhány nappal később találkozzon a német partnertelepülés, Kernen im Remstal ugyancsak biciklikkel érkező küldöttségével, valamint a két delegációt vendégül látó házigazdákkal.