A biofalnál takarítottak a diákok
Április 22-én, a Föld napján rendezték volna meg a „biofal” takarítását a Tesco mögött, ám a rossz időjárás miatt akkor el kellett halasztani, így április 27-én csütörtökön végezték el az iskolák által elvállalt területek takarítását, "örökbefogadott" fáik metszését, godozását. 

90 éves lett Margit néni

2017-04-26 09:50:12
90 éves lett Margit néni
Szabó Lóránd polgármester és Tigelmann Péter képviselő köszöntötték kedden Dománszki Józsefnét kilencvenedik születésnapján.Egy csokor virággal és Orbán Viktor köszöntőlevelével érkezett kedden délután Szabó Lóránd polgármester és Tigelmann Péter képviselő Marosi Margit nénihez 90. születésnapja alkalmából. Az idős hölgy meghatódva fogadta a vendégeket.
Az óvodások itták meg a natúrpark levét
A változatos és egészséges életmódra hívták fel a figyelmet a Dombóvári Szivárvány Óvoda és Bölcsődében. A dombóvári önkormányzat összesen 90 liter, a leendő natúrpark területén termett és készített homoktövises almalevet osztott szét a környező óvodákban.

Újra hangos volt a ház

2017-04-22 09:46:20
Újra hangos volt a ház
Április 21-én újra mulatástól volt hangos a Tinódi Ház. A rendezvény egészségperceiben a reteké volt a főszerep, ami által a szépkorúak még nagyobb erővel vették be a táncparkettet. A program szünetében a szerencsések ma is belépőjegyeket nyerhettek az intézmény programjaira.
Paktum partnertalálkozót tartottak Tamásiban
Múlt héten,  a város hete keretein belül átadták Dombóváron a Paktum és HACS ügyfélszolgálatot. A héten pedig Tamásiban tartották meg az európai uniós projekt indulásának partnertalálkozóját.

Megjelent a Junior kártya!

2017-04-20 11:30:34
Megjelent a Junior kártya!
A Város hete keretein belül mutatták be a Junior kártyát. A már jól ismert Dombóvár Kártya mintájára a fiatalok is regisztrálhatnak a Tinódi Ház portáján.

Felkészültek a húsvétra

2017-04-17 12:26:47
Felkészültek a húsvétra
A hagyományokhoz hűen idén is húsvétváró családi játszóházat tartottak a gyerekeknek a Tinódi Házban Dombóvár Város Könyvtárával közös szervezésben. Volt tojásfestés, kézműves foglalkozások, nyuszisimogató és bábelőadások is.
Faültetés a kis-polgárok parkjában
Április 13-án, ismét megtartották a hagyományos faültetést a Konda-völgyben található Kis-polgárok parkjában. Az eseményen gyermekeik érkezése alkalmából ültethetnek egy-egy fát a szülők, ezenkívül védőnői tanácsadás és ajándékcsomag is várta őket.
A Költészet Napját ünnepelték a könyvtárban
A magyar költészet napja alkalmából Grecsókollár címmel zenés irodalmi estet tartottak a Dombóvár Város Könyvtárában. A fellépők Grecsó Krisztián József Attila-díjas író, költő és Kollár-Klemecz László dalszerző, a Kistehén zenekar frontembere, akik énekelt verseket adtak elő.