Új öltözetet kapott a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar
Az együttes karmestere, Kiszler András november 9-én a Városházán vette át Szabó Loránd polgármestertől az önkormányzat támogatásával megvásárolt formaingeket. Az új egyenruha legelőször a Tinódi Házban december 9-én megrendezésre kerülő koncerten lesz látható a muzsikusokon.

Múltidézés

2017-11-21 13:59:09
Múltidézés
November 15-én az egyik helyijáratos autóbuszra hat helyi híresség - Buzánszky Jenő olimpiai bajnok és a világbajnoki ezüstérmes sokszoros válogatott labdarúgó, Rózsa Norbert olimpiai, Európa- és világbajnok úszó, Földi István pedagógus-író, Pataki Ferenc fejszámoló-művész, Medveczky Gabriella, a második magyar női ejtőernyős és Rákóczi János cukrász-mesterszakács - portréja került fel ezzel is hangsúlyozva városunk sokszínű múltját.
Pohárral a kézben járták a helybeliek a várost
November 11-én a Szent Márton-napján településünkön minden a kulturált borfogyasztásról szólt. A város önkormányzata a Tinódi Ház Nkft-vel karöltve új programot - Családi Borünnepet - rendezett, mely hatalmas sikert aratott a résztvevők körében.
A szociális szférában dolgozókat ünnepelték
A Dombóvári Egyesített Humán Szolgáltató Intézmény, az „Életet az Éveknek” Közhasznú Alapítvány és a Presidium Közhasznú Egyesület közös szervezésében tartották meg a Szociális Munka Napját. A november 10-i rendezvénynek a Tinódi Ház adott otthont. 
Újabb pert vesztett a biko Cégellátó Kft.
Tavaly az önkormányzat hivatala ellen lett javarészt pervesztes a Tóth Zoltán fideszes önkormányzati képviselőhöz köthető cég, most pedig az Integrált Önkormányzati Szolgáltató Szervezettel szembeni eljárásban maradt alul.
Megoldva a vízelvezetési és a parkolási problémák
A városkép folyamatos javítását tűzte ki egyik céljául a település 2014-ben megválasztott képviselő-testületének vezetése, amit azóta lehetőségeihez mérten meg is valósít. Most a Teleki utca eleje szépült meg egy több mint 5 millió forintos önkormányzati beruházás jóvoltából.

281. tárlatát nyitották meg

2017-11-06 10:38:13
281. tárlatát nyitották meg
Stekly Zsuzsa iparművész „Fohászaim” című tűzzománc kiállítását a Tinódi Házban október 31-én Katatics Zsuzsanna helybeli művésztanár ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. 

Dorián ismét remekelt

2017-11-06 10:34:58
Dorián ismét remekelt
November 5-én rendezték meg a X. Tomtom Adventures Bakony Félmaraton Terepfutó Versenyt, melyen részt vett a dombóvári Kelemen-Loboda Dorián is. 

90 éves lett Retek Istvánné

2017-10-11 10:41:04
90 éves lett Retek Istvánné
 Retek Istvánné nemrég töltötte be a 90. életévét. Születésnapja alkalmából Szabó Loránd polgármester és Berta János képviselő látogattak el Katalinhoz, akit egy szép virágcsokorral, valamint Orbán Viktor miniszterelnök emléklapjával köszöntöttek.