Az adventi koszorú harmadik gyertyájának lángja az örömet jelképezi
A Tinódi Ház előtti téren december 16-án folytatódott a szeretet ünnepe előtti programsorozat, amit a város önkormányzata a művelődési otthont működtető nonprofit gazdasági társasággal közösen szervez.

Advent harmadik vasárnapján ismét sok helybeli gyűlt össze azért a karácsonyra hangolva közösségi térré alakított területen, hogy meghalgassa dr. Hegedüs János ünnepi gondolatait.
- Az adventi koszorú harmadik gyertyájának lángja az öröm lángja - mondta a római katolikus plébános - Érdemes elgondolkodnunk azon, hogy életünkben milyen alapvető jelentősége van az örömnek, mennyire vágyunk a boldog pillanatokra, hogy örömben legyen részünk, vagy másokat tudjuk örömben részesíteni?
A köszöntő után Szabó Loárnd polgármester, Kiss Béla alpolgármester, Talapka Rudolf önkormányzati képviselő és dr. Hegedüs János közösen gyújtotta meg a harmadik gyertyát a Tinódi Ház előtt elhelyezett adventi koszorún.


A Kreatív Dombóvár-programsorozatba tartozó rendezvény az EFOP-1.5.3-16-2017-00063 „Humán szolgáltatások fejlesztése a dombóvári járásban”- pályázat keretében valósult meg.


2018 DEC 19 13:26:29/