Kész a járda és a csomópont is
Az Önkormányzat versenyeztetés alapján a Kovi 95 Építő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t választotta ki arra a feladatra, hogy elvégezzék a Teleki, valamint a Kossuth utcát érintő csomópont járdakapcsolatainak akadálymentesítését.
Szépül a Tinódi Ház környéke
Nagy erőkkel zöldül és szépül a Tinódi Ház környezete, ugyanis 10 darab balkonládát helyeztek ki az intézmény és a Földi István Könyvtár köré.
Kezdődik a munka a középiskolában
Július 11-én a Városházán írta alá Szabó Loránd polgármester a kivitelező képviselőjével azt a szerződést, amely az Illyés Gyula Gimnázium épületének energetikai korszerűsítéséről szól.
Közművesítik az eladó telkeket
Az önkormányzat az új otthonra vágyók számára kínál építési területet a belvároshoz közel. A tulajdonában lévő Dombóvári Ifjúsági Sporttelep egykori füves edzőpályájának és bitumenes kézilabda játékterének helyén nemrégiben 16 parcellát alakítottak ki, melyek közül kettő már gazdára is talált.
Tárgyal az önkormányzat az egyházzal az idősotthonokról
Több jelentős döntést hozott legutóbbi ülésén a városi képviselő-testület. Egyrészről segít az önkormányzat az egyháznak a szőlőhegyi Anna-kápolna környezetének rendezésében, másrészről tárgyalások indulnak a helyi idősellátó-rendszer átadásáról az evangélikus egyháznak.