LENYŰGÖZTE A TERVTANÁCSOT A SZIGETERDEI ELKÉPZELÉS
Egyöntetűen sikert aratott az Országos Tervtanács előtt a dombóvári Szigeterdő átépítésére készített terv, mely Török Péter Ybl-díjas tájépítész és Pete Balázs okleveles építészmérnök közös munkája. Dombóvár polgármestere hamarosan Zalaegerszeg vezetésével tárgyal a Kossuth- szoborcsoport eredeti táblájáról.

FELHÍVÁS

2017-07-18 18:50:06
FELHÍVÁS
TISZTELT DOMBÓVÁRI LAKOSOK! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Önkormányzatunk illetékességi területén 2017. július 19-re tervezett légi és földi szúnyoggyérítés a méhészek kérelme alapján elmarad. Egyúttal jelezzük, hogy a szúnyoggyérítésre a közeljövőben fog sor kerülni.

Dombóvár Város Önkormányzata
Gálakórus minősítést érdemeltek ki
Június 23-án és 24-én az ötödik alkalommal megrendezett Keszthelyi Dalünnepen 56 fellépő között a Dombóvári Kapos Kórus is énekelt, ami most egy új minősítést ért a dalnokoknak.
Dombóvári siker a teniszbajnokságon
Balatonboglár adott helyet a 33. Lexus Országos Orvos Bajnokságnak, melyen remekelt egy dombóvári versenyző. Dr. Horváth Sándor a 60 évesnél idősebbek mezőnyben kitűnő játékkal menetelt a döntőig, ahol nagy csatában veszített, így az ezüstérmet vehette az eredményhirdetésen.

Bővült a Hírességek Útja

2017-07-05 09:32:31
Bővült a Hírességek Útja
Medveczky Gabriella, az első magyar női ejtőernyős portréjával gazdagodott városunk. A festmény a Kossuth Lajos utca és a Dózsa György utca kereszteződésében található.

Búcsú az Aranyszigetben

2017-07-05 09:29:35
Búcsú az Aranyszigetben
Színes programok várták idén is a szépkorúakat az Aranysziget Idősek Otthonában rendezett hagyományos Szent Iván-havi búcsún. Tavaly egy középkori vásár tematikájára épült a rendezvény, idén pedig egy falusi búcsút rendeztek az időseknek.

Földi Istvánra emlékeztek

2017-07-05 09:23:33
Földi Istvánra emlékeztek
Földi István író-költő halálának 50. évfordulóján a dombóvári köztemetőben emlékeztek meg. Családtagjai, a városi kulturális intézmények képviselői, valamint az önkormányzat dolgozói hajtottak fejet június 28-án.
Tóth Lili Anna kétszer állhatott a dobogó tetejére
Fazekas Gáspár edző tanítványa a 122. alkalommal megrendezett felnőtt magyar atlétikai bajnokságon szerzett egy-egy ezüst- és bronzérem birtokosaként remekelt a június 17-én és 18-án Budapesten lebonyolított junior országos bajnokságon.
Kerékpárt nyertek a Belvárosi-iskola Pindúr-Pandúrjai
Nyolc második osztályos diák képviselte a dombóvári iskolát a budapesti versenyen. A mindennapok során is nagy hasznát veszik azoknak az ismereteknek a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola diákjai, amelyekkel a MINI-KRESZ „Pindúr-Pandúr Ki mit tud” országos döntőjében eredményesen szerepeltek.