fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Összefogással újult meg az Újdombóvári temető

Dombóvári vállalkozók felajánlásának köszönhetően újult meg az újdombóvári temető. Gyarmatiné Kiss Éva önkormányzati képviselő kezdeményezte a munkálatok elvégzését. Így készülhetett el a ravatalozó külső- és belső festése, a bejárati kapuk és a ravatalozó egyik nyílászárónak a cseréje, a kandeláberek lefektetése, a világítótestek kiépítése, a bejáratnál található járdaszakasz felújítása, negyven darab új örökzöld kiültetése és Mindenszentekre a virágdekoráció. Az utakat is rendbetették, zúzott kővel szórták le a temető területén a szükséges részeket. Az önkormányzat a kandeláberek megvásárlásával járult hozzá a munkához.

Pintér Szilárd polgármester elmondta, hogy ehhez hasonló összefogásra a múltban nem volt még példa. A korábbi városvezetés szívesebben bízott meg vidéki vállalkozókat. Meggyőződésem, hogy Dombóvár gazdasági növekedésében és a város felemelésében jelentős szerepet kell vállaljanak a helyi vállalkozók. Ehhez pedig a vállalkozók és a képviselők közötti jó partnerségi kapcsolatra, kölcsönös együttműködésre van szükség.

Dombóvár Város Önkormányzata ezúton szeretné megköszönni a támogatást a Kóré és Társa Kft.-nek, Reha- Corpus Kft.-nek, a Giorgio Virágboltnak, a Gyugyi Tamás Kft.-nek, a Metarecz Kft.-nek, a Ditáll 2002 Kft.-nek, a Varitel Irodatechnika Kft.-nek, a Jakab Motorosbolt és Motorszervíznek és a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nkft.-nek.

Last modified: 2020.11.02.