fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjprogram 2022. évi pályázat

Dombóvár Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve pályázatot ír ki a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjra a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló dombóvári fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatására.

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa) pályázói regisztráció szükséges, mely az alábbi hivatkozáson érhető el: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx . Azoknak a pályázóknak nem kell újra regisztrálniuk, akik korábban már regisztráltak. A pályázói regisztrációt és belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A kitöltött pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a pályázati kiírásban meghatározott mellékletekkel együtt kell benyújtani a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatalba (Dombóvár, Szabadság u. 18.) postai úton, vagy személyesen ügyfélfogadási időben az Ügyfélszolgálaton.

 

Pályázati kiírás teljes idejű, nappali tagozatos felsőoktatási képzésben részt vevő hallgatók számára:

Bursa-A típusú pályázati kiírás

 

Pályázati kiírás a teljes idejű, nappali tagozatos felsőoktatási képzést 2022/2023. tanévben kezdeni kívánó pályázók számára:

 

Bursa-B típusú pályázati kiírás

 

A pályázatok beadási határideje:

  1. november 5. (péntek) 14,00 óra.

 

 

Bővebb információ a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálatán kérhető.

Last modified: 2023.03.20.