fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Ingyenes napközis tábort biztosít az önkormányzat négy héten keresztül

Elkezdődött Gunarasban a négyhetes napközis tábor. Az eredeti tervekkel szemben – pályázatnak köszönhetően-, térítésmentesen vehetnek részt a gyermekek a napközi foglalkozáson. Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány támogatásával hetente 20 gyermek vehet részt a színes programokon, foglalkozásokon reggel 8 és délután 16 óra között. Hangszersimogató, strandolás, sportdélután és kirándulás mellett, önismereti és kompetenciafejlesztő foglalkozások, biztonságos közlekedési és tűzvédelmi oktatás, kézműves foglalkozás, múzeumlátogatás várja a táborozókat.

Dombóvár Város Önkormányzata sikeresen pályázott és hirdette meg a napközis Erzsébet-tábort azzal a céllal, hogy a nyár folyamán a családok számára lehetőséget biztosítson gyermekeik felügyeletére, illetve tartalmas programokkal újabb élményekben legyen része a 6 és 14 év közötti fiataloknak.

Az önkormányzat a szociális és civil szervezetekkel, valamint a szolgáltatókkal kialakított jó partnerségi kapcsolatnak köszönhetően színes, változatos időtöltést kínál a gyerekeknek a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió, a Dombóvári Rendőrkapitányság, az Egészségfejlesztési Iroda, a Dombóvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség, a Dombóvári Mentőszolgálat, a Dombóvári Kutyás Egyesület, a Dombóvári Székely Kör, a Dombóvár 2004. Egyesület, a Dombóvári Karate Suli, a Dombó-Dog, a Jumpers Kötélugró Egyesület, a Forgi Boksz Klub, az MME 28. sz. Dombóvári Csoportja, Reizingerné Rostás Andrea, Dr. Pappné Farkas Gabriella, a Dombóvári Művelődési Ház, Hosszú Sándor Gergely, Balaskó János, Pápai László és Kintner Ádám, Őri Nándor és Nagy Imre közreműködésével. A Gunaras Zrt. kedvezményes belépökkel támogatja a fiatalok táborozását.

Last modified: 2022.07.20.