fbpx

Városunk Dombóvár

Megkezdődött a Szabadság utcai orvosi rendelő teljes körű felújítása, átalakítása

Még 2021. év elején osztottuk meg Önökkel a jó hírt, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében kiírt pályázatnak köszönhetően a város második legnagyobb járóbetegellátó intézményének teljes körű külső és belső korszerűsítése, átalakítása valósulhat meg Dombóváron. A Szabadság utcai rendelőkben két háziorvos, három fogorvos, egy gyermekorvos és védőnők látnak el különböző egészségügyi feladatokat.

Az elmúlt egy évben a tervezés keretében nagy figyelmet fordítottak a szakemberek az épület átalakítására, a két felnőtt háziorvos munkájának megkönnyítése érdekében két rendelő kerül kialakításra a hatékony munkavégzés érdekében. A közbeszerzés után megtörtént a kivitelező kiválasztása és a munkaterület átadásra került.

Az első ütemben már a kivitelezők megkezdték a homlokzati hőszigetelést, melynek keretében a homlokzat és a lábazati fal részek utólagos hőszigetelését végzik el. A beruházás keretében a nyílászárók és a tetőszerkezet cseréje is meg fog történni, valamint az épület csapadékvíz-elvezetése is megújul. A belső felújítás során gépészeti és villamos szakmunkákon kívül az épület akadálymentesítése történik meg a pályázati forrásból.

A második ütemben belső átalakítás keretében burkolási munkálatok, fűtési rendszer korszerűsítése, víz- és szennyvízelvezetési rendszer további korszerűsítése fog megvalósulni.

 

Videó megtekintése

Last modified: 2022.07.26.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat