fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

2020. november 11-i polgármesteri hatáskörgyakorlás

A veszélyhelyzetre tekintettel történő polgármesteri hatáskörgyakorlással összefüggő előterjesztések


A veszélyhelyzet kihirdetésére tekintettel a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése értelmében a települési önkormányzat képviselő-testületének, a fővárosi, megyei közgyűlésnek feladat- és hatáskörét a polgármester, illetve a főpolgármester, a megyei közgyűlés elnöke gyakorolja. Ennek keretében nem foglalhat állást önkormányzati intézmény átszervezéséről, megszüntetéséről, ellátási, szolgáltatási körzeteiről, ha a szolgáltatás a települést is érinti.


A 2020. november 4-től kihirdetett veszélyhelyzet miatt Dombóvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, valamint az önkormányzati bizottságok nem tarthatnak ülést, azonban az alábbi – a képviselő-testület, valamint a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság, illetve a Humán Bizottság átruházott hatáskörébe tartozó – ügyekben a döntés a november végére tervezett döntéshozatal időpontjáig nem várható meg.


2020. november 11-i döntéshozatal


Képviselő-testületi feladat- és hatáskör:


1. Kötelező maszkviselési szabályok bevezetése Dombóvár egyes közterületein


A Humán Bizottság átruházott hatáskörébe tartozó ügy:


2. A Dombóvári Százszorszép Óvoda Tündérkert Bölcsődéje módosított szakmai programjának jóváhagyása az új bölcsődei csoport indításához kapcsolódóanMelléklet


A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság átruházott hatáskörébe tartozó ügy (zárt döntéshozatal):


3. Döntés a „Mélyépítési munkák – TOP-4.3.1-15-TL1-2016-00003” elnevezésű közbeszerzési eljárás eredményéről


Dombóvár, 2020. november 11.


Pintér Szilárd
polgármester