fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Győzelmekkel kezdődött az idény a Focisuli Egyesületnél

Gólokban gazdag, sikeres szezonkezdésen van túl a Dombóvári Focisuli Egyesület.

[/vc_column_text][/vc_column_inner]

dfe logo végleges
[/vc_row_inner]

2020.09.11. péntek

Az U14-es gárda hazai pályán aratott hatalmas sikert a bátaszéki csapat ellen, Péter Imre tanítványai 13-0-ás győzelmet szereztek. Papp Marcell a mérkőzésen hatszor is betalált az ellenfél kapujába. Marcell mellett Barabás Soma, Bús Botond, Nagy Gábor, Horváth Emilián, Teleki Alex és Kertész Gábor is kapuba talált.

2020.09.12. szombat

Az U19-es csapat a Baranya megyei másodosztály U19-es B csoportjában kezdte meg a 2020/21-es szezont. A Vajszló csapata ellen megrendezésre kerülő, gólokban gazdag mérkőzést végül a dombóvári ifjak nyerték 5-2-re. A góllövők Száraz József, Orsós Attila, illetve Kismester István voltak.

Tevelre látogatott az U16-os csapat, ahol Karádi Kristóf mesterhármasával, és Kovács Zsolt góljával 4-2-re nyertek a fiatalok.

A kisebbeknek is elkezdődött a szezon szombaton, hiszen az idény első Bozsik tornáját rendezték meg a Szuhay Sportcentrumban.

2020.09.14. hétfő

Az U17-es csapat a Megyei futsal bajnokság 1. fordulójában remekelt Tevelen. A hazai csapatot 6-1-re sikerült megvernie a dombóvári csapatnak. A mérkőzésen Száraz József, Lódri Gergő, Kardos László, és Berta Balázs szerzett gólokat.

Továbbá dicséretes kezdeményezés történt az egyesület jóvoltából, ugyanis a sportrendezvények sikeres és biztonságos lebonyolítása érdekében beszerzésre került egy multifunkcionális non-contact lázmérő, melyet a Dombóvári Focisuli Egyesület átadott a Szuhay Sportcentrum részére, hogy azt a többi egyesület is használni tudja.

Sikerekben gazdag szezont kívánunk!

Hajrá Dombóvár!

[/vc_column][/vc_row]

Last modified: 2020.10.16.