fbpx

Városunk Dombóvár

Elektromos töltőállomás Dombóváron

A Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett „Jedlik Ányos Terv” elektromos töltőállomások alprogram elnevezésű projektjére benyújtott pályázat alapján Dombóvár Város Önkormányzata elektromos töltőállomást létesített a Hunyadi tér 2. alatti épület (belvárosi buszmegálló) melletti nyilvános parkolóban.

A töltő használata  díjmentes, jelenleg RFID kártya használata nélkül is üzemel. Az RFID kártya használata nélküli töltés közben a gépjármű csatlakozója bárki számára leválasztható a töltőről. Az RFID kártyával indított töltés csak az RFID kártyával állítható le és a gépjármű csatlakozója csak ez után választható le a töltőről.

 

Az RFID kártya az alábbi helyszíneken igényelhető:

  • a töltőállomás közvetlen közelében lévő nyilvános mosdóban  (Dombóvár, Hunyadi tér, GPS koordináta szélesség: 46,374782, GPS koordináta hosszúság: 18,129969)
  • a Városháza portáján (Dombóvár, szabadság utca 18.)
  • a Hotel Dombóvár recepcióján (Dombóvár, Hunyadi tér 5.)
  • a Gunaras Resort Spa Hotel**** recepcióján (Dombóvár – Gunaras, Kernen tér 1.)
  • a Hotel Európa Gunaras recepcióján (Dombóvár – Gunaras, Tó utca 3.)

Az elektromos gépjármű töltő indításához szükséges RFID kártyákhoz 1.000,- Ft-os letét ellenében lehet hozzájutni a regisztrációt követően a fenti helyszínek egyikén. A letét összege a kártya visszaszolgáltatásakor (a töltés befejezésekor) visszajár!

 

Letölthető:

Használati útmutató

EBG Advanced GM 2 x 22kW elektromos töltőállomás műszaki leírása

Elektromos töltőállomás

Térkép

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat