fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Tizenegy napirendi pontot tárgyalt Dombóvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete október utolsó munkanapján

Elfogadták azt a napirendi pontot, amely vitamintartalmú étrend-kiegészítőt biztosít a dombóvári nevelési-oktatási intézményekbe járó óvodások és általános iskolások részére a közelgő téli időszakban (2021. november 15 és 2022.március 15. között). Dombóvár Város Önkormányzata biztosítja azt a világon egyedülálló étrend-kiegészítőt, amely Gábor Sándor dombóvári cukrászmester fejlesztése, terméke. A cukrászmester elmondta: még 2008-ban merült fel az az ötlet, hogy a zsírban oldódó D-vitamint kakaóvajjal párosítsa. A koronavírus miatt vált különösen aktuálissá a kifejlesztése. Ez az étrend-kiegészítő szójamentes, hatóságok által bevizsgált, kakaóbabból készült csokoládépasztilla.

A Dombóvári Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály tisztifőorvosa, dr. Albert Nóra a november 1-jétől érvénybe lépő maszkhasználati kötelezettségről adott tájékoztatást.

Jónás Gergely, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület regionális ügyvezetője az egyesület képviseletében jelentette be, hogy szociális étkeztetés feladatot a továbbiakban a szervezet látja el. Ez erősíti az önkormányzat és az egyesület közti együttműködést, valamint színvonalasabb ellátást biztosít.

Last modified: 2021.11.24.