fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

CÖF-CÖKA adománya érkezett Dombóvárra

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője Szőnyi Kingával, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökével és Heizler Norberttel, a Civil Összefogás Fórum országos koordinátorával befőzőautomatákat adott át a Dombóvári Székely Körnek, a Dombóvár 2004. Egyesületnek, az Életfa Nagycsaládos Egyesületnek, valamint a Dombóvári Szívklub Egyesületnek.
A jótékonysági programsorozat legfőbb célja: az egészséges táplálkozás népszerűsítése, a helyi termelők támogatása, a közösségépítés. A Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Alapítvány 2016-ban indította útjára a korszerű gyermekétkeztetés népszerűsítése misszióját, amelyhez a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége is csatlakozott.
Pintér Szilárd polgármester külön megköszönte, hogy a dombóvári civil szervezetekre is gondoltak, a nemes kezdeményezést, amellyel a helyi közösségeket gyarapítják. Kiemelte, a Civil Összefogás Fórum olyan küldetést vállalt és teljesít Magyarországon, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Last modified: 2021.12.02.