fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Mikulás kupa

Nagy hagyománya van a Dombóvári József Attila Általános Iskolában a Mikulás kupának, melyet nagy gonddal szerveznek az iskola testnevelői. Minden évben több korcsoportban mérik össze tudásukat az iskolák labdarúgó csapatai. A téli teremtorna ismét nagy izgalmakat hozott december 3-án. Az érmeket Kiss Balázs önkormányzati képviselő és Tárnok Zoltán sportreferens adták át.

Az első korcsoportban a házigazda Dombóvári József Attila Általános Iskola csapata nyerte meg a kupát a Vásárosdombó, a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont és a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola csapatai előtt.

A legtöbb gólt Botos Gábor rúgta és ezzel elnyerte a gólkirályi címet. A legjobb játékos Zsigmond Alexander Erik, a legjobb kapus György Bence lett a tornán.

A második korcsoport győztese a Dombóvári József Attila Általános Iskola 2. számú csapata megelőzve a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont, a Dombóvári József Attila Általános Iskola 1. számú csapatát, illetve a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és a Vásárosdombó csapatait.

A gólkirály Meiszterics Áron, a legjobb játékos Várai Bence, a legjobb kapus pedig Polgár Péter lett.

Last modified: 2021.12.22.