fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Két elkészült fejlesztési projekt került átadásra

Örömmel osztjuk meg a hírt azzal kapcsolatban, hogy a Dombóvári Százszorszép Óvoda Tündérkert Bölcsődéjében a 110 millió forint összegű támogatásból megvalósult fejlesztése március 25-én délután átadásra került. Az átadó ünnepségen a nemzeti színű szalagot Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, Pintér Szilárd polgármester és Bálintné Bende Klaudia bölcsődevezető vágták át.

A bölcsődében a meglévő épületen belül új csoportszoba került kialakításra, a parkoló bővítésére és eszközvásárlásra is sor került. Az udvaron átfogó felújítás történt, az összes játszótéri elem cseréje valósulhatott meg a támogatásnak köszönhetően.

Elkészült a Dombóvári József Attila Általános Iskola energetikai szempontú fejlesztése is, melynek során a fűtés rekonstrukciója, nyílászárók cseréje és a homlokzat hőszigetelése történt meg. A támogatott beruházással párhuzamosan saját forrásból finanszírozta az önkormányzat az intézményben az ebédlő felújítását és a tornacsarnok tetejére napelemek kerültek felszerelésre.

A nemzeti színű szalagot itt is Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, Orbán Attila a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke és Pintér Szilárd polgármester, valamint az iskola igazgatója, Inguláné Futó Orsolya vágták át.

Last modified: 2022.04.06.