fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Fergeteges karneváli hangulat jellemezte az Őszi fesztivált

Reggel zenés ébresztővel vette kezdetét az Őszi fesztivál városunkban. A vásári forgatag már délelőtt várta az érdeklődőket. Délután Pintér Szilárd polgármester és Inguláné Futó Orsolya intézményvezető megnyitották a rendezvényt, dr. Hegedüs János plébános terményáldással folytatta a szüreti programot. A Kapos Táncegyüttes bemutatóját követően indult a felvonulás a Saguly Károly térre, együtt vonultak óvodások, valamennyi iskola diákjai, mazsorettek, zenekarok, fellépők, no meg persze az érdeklődők.
Színpadi programból sem szenvedett hiányt a közönség, a helyi néptánc együttes mellett a szekszárdi Muslinca Kórus boros dalait hallhatták, az Ördöngős Táncegyüttes, a kaposvári Roxínház, az iregszemcsei Laguna Mazsorett csoport, a Nita DANCEstudió és a Dombóvári Zenész Egyesület műsorát tekinthették meg.
Hangoló bábelőadás, fa körhinta, különböző fajátékok és számos bemutató várta a kicsiket és nagyokat. Egészen nagyoknak és felnőtteknek lehetőségük volt körhintázni, dodgemezni és egyéb búcsúi játékot kipróbálni.
Az este sztárvendége a 3+2 Együttes volt, melyre közel ezer fős közönség gyűlt össze, s szórakozott a legjobb mulatós slágerekre. A rendezvény retro disco-val zárult Shabba közreműködésével.

Last modified: 2022.10.10.