fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Advent első vasárnapján a hit gyertyája világította meg a teret

Az ünnepi rendezvényt a TM SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium diákjai a Tamási EGYMI Móra Frenc Általános Iskola diákjaival karöltve, közös műsorukkal tették különlegessé és meghitté a karácsonyi ünnepkör kezdetét. A diákoknak és felkészítő tanáraiknak – Andrika Petrának, Magyarfalviné Haszonics Krisztinának és Sebestyénné Hetesi Ildikónak – köszönjük a remek előadást.
Az első adventi gyertya meggyújtása előtt dr. Hegedüs János római katolikus plébános osztotta meg gondolatait, majd a koszorú első gyertyáját Pintér Szilárd polgármester és Kerényi Zsolt alpolgármester gyújtották meg.
A gyertyagyújtást követően a közönség a Dombóvári Evangálikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ünnepi zenés műsorát hallgathatta meg. Közreműködő pedagógusok: Fehér László Balázs, Kardos Tünde, Kocsis Éva, Olasz Balázs, Ölveti Gábor, Tóth Ada Eszter.
Szívből köszönjük minden közreműködőnek, méltóvá tették a hit vasárnapját. Minden kedves Dombóvárinak áldott adventet és karácsonyi készülődést kívánunk!

Last modified: 2022.12.08.