fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

A Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum első ülését tartotta 2023-ban

A délelőtt folyamán ült össze és folytatta a megkezdett munkát a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) a Városháza Ujváry termében. Dr. Németh Tímea elnök nyitotta meg a fórumot és ismertette a napirendi pontokat.
Elsőként a MMSZ Esterházy Miklós Technikum kortárs oktatóit mutatták be, akik részt vettek a Dombóvári KEF és a Dombóvári Rendőrkapitányság által szervezett Kortárs oktatói képzésen, s sikeresen teljesítették is a követelményeket. A diák oktatók tanúsítványt és egyen pólót vehettek át Dr. Németh Tímea elnöktől, Gábor Zoltán r. alezredes, KEF társelnöktől és Dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, kapitányságvezetőtől.
Kortás oktató minőséget szerzett:
Barkóczi Vilhelmina
Bodnár Sára
Böszörményi Péter
Fülöp Viktória
Kovács Noémi
Miklós Janka
Poczók Rita Amália
Sárközi Dzsenifer Panna
A 2023. évi munkaterv meghatározása során szó esett a kortárs oktatók további képzéséről, a KEF bővítéséről a vidéki iskolák irányába, a pályázati források kiaknázásáról, drogprevenciós előadások megszervezéséről.
A 2023. évi Kábítószer-ellenes Világnaphoz ismét rendezvény keretében csatlakoznának a tavalyi évhez hasonlóan. A legközelebbi program március 10-én este 6 órakor kerül megrendezésre a Dombóvári Művelődési Házban, mely egy drogprevenciós előadás lesz.

Last modified: 2023.01.25.