fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Sportágválasztó

Rendkívül eredményes volt a sportágválasztó Dombóváron, amely ezúttal is Dombóvár Város Önkormányzatának és a Dombóvári Sportszövetségnek a közös programja volt az Ujvári Kálmán Sporttelepen, illetve a Farkas Attila Uszoda területén. Elérte célját a rendezvény, hiszen a kisiskolások számos pozitív élménnyel térhettek haza, az óvodások rekord létszámmal vettek részt a sporteseményen és már negyedik alkalommal igazi összefogással, a sportegyesületek közreműködésével, a nevelési és oktatási intézmények aktív részvételével valósulhatott meg.
Emellett egészséges verseny alakult ki a közép- és általános iskolák között. Közel kétezer diák és óvodás próbálta ki a húsz állomáson a dombóvári egyesületek által felállított standokon a különböző sportágakat. A sorversenyek, a szellemi vetélkedő és bemutatók mellett a pódiumbeszélgetés alkalmával mindenki örömére Vindics-Tóth Lili Anna és Vindics Balázs is elfogadták a meghívást, illetve Fónai Friderikával és Kovács Adriánával beszélgetett Keszthelyi Tibor. Az iskolák közötti versenyek mellett az egyéni teljesítményt is értékelték a szervezők. Ezúttal a szerencsések koncertekre nyerhetek belépőt, a legjobb csapatok tortát, a legjobb iskolák értékes utalványokat nyertek. Köszönjük a segítséget Szabó Csaba elnök úrnak és Dr. Szenyéri Zoltán igazgató úrnak!
Szellemi vetélkedő dobogósai:
1. Szent Orsolya Rendi Bencés Iskolaközpont
2. Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium 1. csapata
3. Tolna Vármegyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium
Sorverseny eredménye:
1. Tolna Vármegyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium
2. Szent Orsolya Rendi Bencés Iskolaközpont
3. Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium
A sportintenzitás (részvételi arány) eredménye:
1. Tamási EGYMI Móra Ferenc Általános Iskolája
2. Tolna Vármegyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium
3. Szent Orsolya Rendi Bencés Iskolaközpont
A 2023. évi Sportágválasztó végeredménye:
1. Tolna Vármegyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium
2. Szent Orsolya Rendi Bencés Iskolaközpont
3. Tamási EGYMI Móra Ferenc Általános Iskolája
A program megvalósulását támogatta az Aktív Magyarország, a Betlen Gábor Alapkezelő Zrt. és Dombóvár Város Önkormányzata.
HAJRÁ DOMBÓVÁR!
                   

Last modified: 2023.09.26.