fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Judosaink kimagasló eredményei az Országos Diákolimpia Döntőn

A kiváló eredményekről szóló összefoglalót a Dombóvári Judo Klub beszámolójában olvashatjuk:
„Fantasztikus eredmények születtek az Országos Diákolimpia Döntőn, ahol kis vidéki klubunk 5 kiváló judos sportolója képviselte magát. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy SPRINGMANN Laura a 7. helyet, TÖLÖSI Norina a 2. helyet, PALÁNKI Lujza a 3. helyet, míg PALÁNKI Sára és BÖRCSÖK Annabella is a 2. helyezést érték el!
Ezek a lenyűgöző eredmények nemcsak a sportolók tehetségét mutatják, hanem az elszántságukat és a judó iránti szenvedélyüket is. Annak ellenére, hogy három bajnoki döntőt is elvesztettünk, ezek az eredmények továbbra is hatalmas sikert jelentenek, és inspirálóan hatnak az egész klubra.
Ezek az eredmények nem csupán a sport terén mutatkozó kiválóságot, hanem az összetartást és az együttműködést is tükrözik klubunkban. Mindannyian együtt dolgoztunk a közös cél érdekében, és ez a csapatmunka hozta meg a fantasztikus eredményeket.
Szeretnénk kifejezni hálánkat Jung Sarolta, Tibor Csirinyi Róbert Bocz edzőink felé, akik fantasztikus munkát végeztek . Ugyancsak szeretnénk megköszönni a szülők támogatását és áldozatkészségét, hiszen nélkülük ezek a sikerek nem valósulhattak volna meg.
Reméljük, hogy ez az eredmény további motivációt ad mindannyiunknak a jövőbeli versenyeken való részvételre és a további fejlődésre. Gratulálunk minden résztvevőnek !”

Last modified: 2024.06.03.