fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Fejlesztések a vállalkozási szférában

Dombóvár fejlődése, gyermekeink jövője szempontjából kiemelten fontos a cégvezetőkkel, a vállalkozásokkal a partnerség az együtt gondolkodás. Mindenképpen pozitív eredmény, hogy a kimondottan előnytelen gazdasági környezetben az elmúlt öt évben történtek fejlesztések a vállalkozási szférában is Dombóváron.
A horgászati etetőanyag gyártásával és forgalmazásával foglalkozó PJ TOP MIX Kft a megnövekedett vásárlói igények miatt bővítette logisztikai bázisát az Ivanich utcai telephelyén. Ott voltunk az alapkő letételénél és a csarnokavató ünnepségen is.
Szintén példaértékű az a fejlesztés, amely a VERTIKAL Group Nyrt. cégcsoport Kórház utcai telephelyén történt két ütemben. A cég hosszú távon 200 családnak tud megélhetést biztosítani az újabb beruházással. Kiemelendő, hogy kiváló együttműködés alakult ki közöttünk az elmúlt években. 150 tonna építési darált törmelékkel támogatták Dombóvár Város Önkormányzatát, amely Dombóvár-Szőlőhegyen, illetve Szarvasd településrészen kerültek felhasználásra az útjavítások során.
Városunkban a gyermekétkeztetést ellátó vállalat, az Eatrend Kft. felújította a vasúti étkezőt. A több éve kihasználatlan épületben újra fontos munka folyik és egy impozáns rendezvényterem is rendelkezésre áll lakodalmak, nívós programok számára. A cégnek köszönhetően korszerű környezetben étkezhetnek az Evangélikus Általános Iskola tanulói.
A napokban három évtized következetes munkának köszönhetően megnyitotta kapuit Dombóváron a 400 négyzetméteres Bálint Barkácsáruház.
2023-ban elindult a termelés az Arany János téren, az új varrodában, ahol 20 munkavállaló dolgozhat.
Nem utolsó sorban az ipari park fejlesztésével méltó körülmények között tudnak dolgozni a vállalkozók.

Last modified: 2024.06.03.