fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Közel hatvanan neveztek a lövészversenyre

A Dombóvári Lövész Egyesület invitálta versenyre augusztus 14-én a dombóváriakat. Négy kategóriában értékelték az eredményeket. A lányoknál Pálinkó Lili próbálta ki először a sportot, azonban Kalóz Emília – aki már tapasztalatokkal rendelkezik – magabiztosan 55 ponttal előzte meg. Fiúknál Hrotkó Ákos állhatott a dobogó legfelső fokára, Jakab Patrik második és Ördög Péter harmadik helyen végzett. A nőknél Tapaszti Éva érte el a legtöbb pontot, Tengerdi Tünde második, Nagy Noémi harmadik lett. A férfiaknál Musitz László győzött, Bogyó József és Kovács Gyula előtt.

Kerényi Zsolt alpolgármester az eredményhirdetés alkalmával elismerően szólt az egyesületben folyó munkáról, kiemelte, hogy a városvezetés mindent megtesz a sportszervezetek támogatásáért, a sikeres együttműködésért.
Tapaszti Gyula a Dombóvári Lövész Egyesület elnöke zárószóként ígéretet tett, hogy hamarosan újabb városi versenyt hirdetnek, a nagy érdeklődés és jó hangulat miatt. Továbbá kiemelte szívesen látnak új tagokat az egyesületben.

A verseny mellett fegyverkiállítást is megtekinthettek az érdeklődők.

Last modified: 2021.08.19.