fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Hetedik alkalommal vehette át képviselői megbízólevelét Potápi Árpád János országgyűlési képviselő

Ünnepélyes keretek között vehette át az újabb négy évre szóló megbízólevelét Potápi Árpád János országgyűlési képviselő Dr. Buda-Molnár Veronika Tolna Megyei 02. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság elnökétől Dombóváron. Az eseményre meghívást kapott a választókerület mind az 58 településének polgármestere, Bonyhád és Dombóvár jegyzői, hivatalvezetői, rendőrkapitányai és a dombóvári képviselő-testület tagjai. A rendezvényen a MMSZ Esterházy Miklós Technikum adott műsort a beiktatási ceremónia alkalmából.

AZ OEVB elnöke beszámolt a választást megelőző időszak munkájáról és eredményéről.

Tolna megye 2. számú Országos Egyéni Választókerületében Potápi Árpád Jánosnak újra bizalmat szavaztak a választók, a végeredmény alapján 24362 szavazattal. Még ekkora arányban korábban sosem kapott felhatalmazást a képviselő. Az április 3-án az urnához járuló választópolgárok 62,44 %-a szavazott a Fidesz-KDNP jelöltjére.

Potápi Árpád János 30 éve dolgozik a választókerület 58 településének boldogulása érdekében. Az ünnepségen szavai a köszönetről szóltak. Elmondta, hogy ekkora ünneplő közönség előtt még nem vette át korábban a megbízólevelét, amely igen megható volt számára. Pintér Szilárd polgármester házigazdaként gratulált és sok sikert kívánt további munkájához. Elmondta óriási öröm, hogy a választókerület központjaként Dombóvár adhatott helyet ennek a meghatározó eseménynek, és reméli 2026-ban sem lesz másképp.

 

Videó megtekintése

 

Last modified: 2022.04.21.