fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Városi Nőnap

„Tisztelt Dombóvári Hölgyek!
Ha valamikor, akkor az elmúlt időszakban minden eddiginél nagyobb támaszt jelentettek számunkra! Még akkor is, ha ezt nem mindig és nem elégszer mondtuk Önöknek! Pedig kellett volna, de az életünket felforgató világjárvány elterelte a figyelmünket az igazán fontos dolgokról! Ahogy az ország, úgy a dombóvári közösség is egy emberként fogott össze és lett úrrá az ismeretlen kihíváson, amely számos, korábban nem tapasztalt akadályt gördített elénk.
Azonban Dombóvár újból bebizonyította: erővel, elszántsággal és nem utolsó sorban szorgalommal képes leküzdeni minden akadályt. Ennek megvalósításában nagy szerepet vállaltak Önök, hiszen reggelente úgy engedtek el minket otthonról, hogy hitet tettek közös sikereink mellett. Megerősítették bennünk, hogy érdemes és van kiért, miért
dolgoznunk, küzdenünk!”
Ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Pintér Szilárd polgármester tegnap délután a hölgyeket a város nőnapi rendezvényén. Kovács Gergő műsora után a képviselő-testület férfi tagjai ajándékkal lepték meg mindazokat, akik elfogadták a meghívást.

Last modified: 2023.03.13.