fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Zajlanak a felújítási munkálatok az oktatési és nevelési intézményekben

Az oktatási és nevelési intézményekben a nyári szünidőre tervezett felújítási munkák már javában zajlanak, sőt egy részük már el is készült. A Zöldliget Óvodában a parkoló bővítését, az ingatlanokhoz tartozó parkolótól induló bekötőút aszfaltozását, a meglévő parkolók zúzottköves felújítását, víznyelő rácsok cseréjét rendelte meg Dombóvár Város Önkormányzata. A tornaszoba kialakítása is elkezdődik a közbeszerzés után, a fejlesztés a Dombóvári Focisuli Egyesület és Dombóvár Város Önkormányzat közös finanszírozásában valósulhat meg.
A Szivárvány Óvodában három fronton is munkálatok folynak. A Zrínyi utcában parkolókat alakítanak ki a biztonságos közlekedés érdekében, belső felújítási, festési munkák is folyamatban vannak, illetve az udvari játszótérre új elemeket telepítenek még augusztusig.
A Százszorszép Óvodában az előző években megkezdett udvari fejlesztést folytatva a kerítés festését végzi el egy vállalkozó.
A fent említett fejlesztéseket az önkormányzat saját forrása terhére valósítja meg több mint 30 millió Ft értékben a nyár folyamán! Örömteli, hogy a költséghatékony gazdálkodás eredménye napjainkban már mindenki részére kézzelfoghatóvá vált. Az elmúlt évek jó gyakorlatát követve, minden esetben törekedett Dombóvár Város Önkormányzata arra, hogy helyi vállalkozókat vonjanak be az építési munkákba.

Last modified: 2023.07.20.