fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Isten éltessen Tolna Vármegye!

A Tolna Vármegyei Önkormányzat legkiemelkedőbb eseményére került sor a mai napon. Tolna Vármegye 1699. szeptember 1-jén nyert pecséthasználati jogot. A tradíciók éltetése okán minden évben ezen alkalomból ismerik el azokat az embereket, akik munkájukkal vagy életművükkel gyarapítják Tolna Vármegyét.
Büszkén osztjuk meg az örömhírt, hogy idén két dombóvári kiválóság is díjat vehetett át az ünnepségen, melyet ezúttal Tamásiban rendeztek meg. Pintér Szilárd polgármester terjesztette fel a két, Dombóvár életében meghatározó szerepet betöltő személyt és június 28-án a közgyűlés döntött a kitüntetésükről.
Molnár István a társadalmi felelősségvállalása, a széles látókörű gondolkodása, az agrárium területén végzett példaértékű kutató-fejlesztő tevékenysége, valamint a fenntartható mezőgazdaság érdekében kifejtett, nemzetközi szinten eredményes erőfeszítései elismeréseként vehette át a Beszédes József -díjat.
Miszlai József Sipos Márton-díjban részesült Dombóvár sportéletében meghatározó szerepet betöltő munkája, a fiatalok testmozgásra való ösztönzése érdekében tanúsított példamutatása, az eredményekben és szakmai sikerekben bővelkedő, kimagasló hivatástudattal végzett nevelői és edzői tevékenységének elismeréseként.
Szívből gratulálunk!

Last modified: 2023.09.04.