fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Jogi nyilatkozat

Copyright – Dombóvár Város Önkormányzata – Minden jog fenntartva.
A www.dombovar.hu információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.
A www.dombovar.hu eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.
A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.
A honlap tartalmának szerzői joga a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatalt illeti meg, kivéve, ha a konkrét tartalomban más forrás van megjelölve, illetve ha a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés olvasható – akkor annak megfelelően kell eljárni. Az arculati és tartalmi szolgáltatásokról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Amennyiben méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás(link) utal a honlapra, abban az esetben a Hivatal fenntartja magának a jogot, hogy kifogást emeljen, és a link megszüntetését kezdeményezze.
A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információ kapható az onkormanyzat@dombovar.hu levélcímen. Kérjük a levélben adja meg nevét, elektronikus postacímét és a felhasználás kívánt módozatát!
A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal