fbpx

Városunk Dombóvár

Dombóvár Elismert Közössége Díjban részesített közösség 2021.

A 2021. évi díjazott  a város sportéletében betöltött aktív szerepvállalása, a dombóvári labdarúgás fejlődése érdekében kifejtett erőfeszítései és az utánpótlás-nevelés terén végzett sikeres tevékenysége elismeréseként a

 

Dombóvári Focisuli Egyesület

Az Egyesület 2007 óta foglalkozik labdarúgó utánpótlás neveléssel. Jelenleg hét korcsoportban 170 gyermek sportolását biztosítják tizenhat edző, segédedző és kapusedző segítségével.

A focisták számos megyei és országos versenyen értek el dobogós helyezést.

Az Egyesület elnöksége fontosnak tartja, hogy a rendszeres sportolás, az egészséges életmódra nevelés mellett a sportolók mentális neveléséből is kivegyék részüket, emellett évről-évre külföldi kirándulásokat szerveznek.

A kaposvári Youth Football Festival rendszeres résztvevői, mely jó alkalom az utánpótlás számára, hogy összemérjék tudásukat a négy kontinensről érkező csapatokkal.

Minden dombóvári középiskolával kapcsolatban állnak – biztosítva a közösségi szolgálat teljesítésének lehetőségét -, emellett valamennyi helyi és kistérségi óvoda és iskola is partnerük a Magyar labdarúgó Szövetség Bozsik-programjában.

Számos jótékonysági kezdeményezésben vesz részt, de jelentős az Egyesület szerepvállalása a városi sportélet körülményeinek javításában, nem csak a futball, hanem más sportágak tekintetében is. Segítségükkel számos fejlesztés valósulhatott meg az elmúlt években a város intézményeiben (öltözők és azok vizesblokkjainak felújítása, műfüves pálya építése) és a jövőben is számos infrastrukturális beruházást terveznek.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat