fbpx

Városunk Dombóvár

2021. június 1-i polgármesteri hatáskörgyakorlás

A veszélyhelyzetre tekintettel történő polgármesteri hatáskörgyakorlással összefüggő előterjesztések


A veszélyhelyzet kihirdetésére tekintettel a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése értelmében a települési önkormányzat képviselő-testületének, a fővárosi, megyei közgyűlésnek feladat- és hatáskörét a polgármester, illetve a főpolgármester, a megyei közgyűlés elnöke gyakorolja. Ennek keretében nem foglalhat állást önkormányzati intézmény átszervezéséről, megszüntetéséről, ellátási, szolgáltatási körzeteiről, ha a szolgáltatás a települést is érinti.


Dombóvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ülésének összehívása iránt nem tudok intézkedni, azonban az alábbi ügyekben a döntés a június 25-ére tervezett döntéshozatal időpontjáig nem várható meg:

2021. június 1-i döntéshozatal


A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság átruházott hatáskörébe tartozó ügyek:

1. Döntés a Dombóvári Százszorszép Óvoda és Bölcsőde „Százszorszép Óvoda két vizesblokkjának felújítása, belső burkolások, felnőtt WC felújítása” elnevezésű közbeszerzésen kívüli beszerzési eljárás eredményéről (zárt döntéshozatal)

2. Döntés a „Dombóvár város autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítás szolgáltatási tartalmának felülvizsgálata, az utazási igényekhez igazodó új vonalhálózat és menetrend kialakítása” elnevezésű közbeszerzésen kívüli beszerzési eljárás eredményéről (zárt döntéshozatal)

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat