fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Színvonalas edzőtáborban vettek részt a dombóvári judósok

Közel százötven sportoló vett részt a DVTK Miskolc által rendezett edzőtáborban. A Dombóvár Judo Klubból tizenkilencen vettek részt a jól felszerelt és remekül megszervezett edzőtáborban. A szakmai munkáért Flórusz János DVTK vezetőedzője volt a felelős, akinek magas színvonalú munkáját Gercsák Szabina, Mester-M díjjal ismerték el.

A napot reggeli gimnasztikával és futással kezdték a sportolók, majd reggeli után két órás küzdőedzés következett. A vírushelyzet miatt természetesen minden edzés előtt egészségügyi vizsgálaton estek át a táborlakók. A délelőtti kemény edzést mindig finom ebéd követte és egy kis pihenő, délután 14 órától pedig újból két órás komoly edzés, munka folyt.

A kialakult járványhelyzet miatt elmaradt edzések okán aggódtunk kicsit, hogy nehezebben veszi fel a csapat a küzdő edzések ritmusát, de nagyon hamar visszatért a „tatami biztonság” és nem történt semmi komoly sérülés. Az erő-állóképesség kicsit alacsonyabb szinten volt a tábor elején, de ezt hamar vissza lehetett állítani a reggeli futással, gimnasztikával.

Régi barátok és ellenfelek találkoztak újra a táborban és egy nagyon jó hangulatú, komoly szakmai munkának lehettünk együtt részesei. Reméljük, hogy jövőre is együtt tölthetjük a nyári edzőtáborunkat. A részletekről Bocz Róbert a szervezet edzője számolt be.

Last modified: 2020.09.03.