fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Sikeres volt a Városi Autómentes Nap Dombóváron

Szeptember 22-én került megrendezésre a Városi Autómentes Nap Dombóváron. A délelőtt folyamán az óvodások és a kisiskolások vehettek részt érdekes programokon, a KRESZ pálya mellett alternatív közlekedési eszközök, illetve a klímavédelemre ösztönző öko játékok álltak a kisebbek rendelkezésére.

Délután az érdeklődők kipróbálhatták többek között az ütközés szimulátort, a kerékpárosoknak lehetőségük volt ellenőriztetni kerékpárjuk műszaki állapotát. Később Vályi István újságíró és Kocsis Anikó ökológus tartott kerekasztal beszélgetést, mely az Energiatudatos Dombóvár projekt nyitórendezvénye volt. A beszélgetést követően sor került a Virtuális Kincskeresés a Városban játék eredményhirdetésére is, mely során értékes nyeremények leltek új tulajdonosukra.

Este megrendezésre került a Tesla vs. Ferrari gyorsulási verseny, melynek eredménye kiválóan mutatja, hogy egy elektromos, környezetbarátabb jármű is tud olyan hatékony lenni, mint más üzemanyaggal működő autó. A nap zárásaként a V2 Raiders zenélt a szép számmal összegyűlt közönségnek.

[/vc_column_text]

Képgaléria

[/vc_column][/vc_row]

Last modified: 2020.10.14.