fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Tájékoztató ügyfélfogadás változásról

A Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal egyes részlegei – a járványügyi helyzetre való tekintettel – 2020. október 12. napjától távmunkában dolgoznak, ennek (és az országos gyakorlatnak) megfelelően az ügyfélfogadás rendje is az alábbira változik:


  • hétfő: 12.30 – 16.00 óra
  • szerda: 12.30 – 16.00 óra
  • csütörtök: 8:00 – 12.00 óra.

A hivatalhoz tartozó épületekben a munkavállalók és az ügyfelek részére a védőeszközök, illetve kézfertőtlenítő, felület-fertőtlenítő továbbra is folyamatosan biztosítva van. A munkavállalók munkába lépése előtt a protokollban leírtak szerint lázmérést végeznek.


A Hivatal állományába tartozók tekintetében jelenleg 1 fő fertőződött meg igazoltan az új koronavírussal, tünetei enyhék, jelentkezésüket követően azonnal táppénzes állományba került, más dolgozóval nem érintkezett.


A mai napon megkezdtük a hivatali épületek vegyszermentes ózonfertőtlenítését (az ózon az egyik legerősebb oxidálószer, ami a helyiségek minden részébe eljut, a fertőtlenítésnek baktériumölő, vírusölő és gombaölő hatása is van). A fertőtlenítésre az önkormányzat által fenntartott intézményekben is sor kerül.


A Hivatal minden szükséges és arányos intézkedést megtesz a dolgozói és ügyfelei egészségének megóvása érdekében.


Mindenkinek jó egészséget kívánunk, vigyázzunk egymásra!


Dombóvár, 2020. október 13.


Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal

Last modified: 2023.03.17.