fbpx

Városunk Dombóvár

Összefogással újult meg az Újdombóvári temető

Dombóvári vállalkozók felajánlásának köszönhetően újult meg az újdombóvári temető. Gyarmatiné Kiss Éva önkormányzati képviselő kezdeményezte a munkálatok elvégzését. Így készülhetett el a ravatalozó külső- és belső festése, a bejárati kapuk és a ravatalozó egyik nyílászárónak a cseréje, a kandeláberek lefektetése, a világítótestek kiépítése, a bejáratnál található járdaszakasz felújítása, negyven darab új örökzöld kiültetése és Mindenszentekre a virágdekoráció. Az utakat is rendbetették, zúzott kővel szórták le a temető területén a szükséges részeket. Az önkormányzat a kandeláberek megvásárlásával járult hozzá a munkához.

Pintér Szilárd polgármester elmondta, hogy ehhez hasonló összefogásra a múltban nem volt még példa. A korábbi városvezetés szívesebben bízott meg vidéki vállalkozókat. Meggyőződésem, hogy Dombóvár gazdasági növekedésében és a város felemelésében jelentős szerepet kell vállaljanak a helyi vállalkozók. Ehhez pedig a vállalkozók és a képviselők közötti jó partnerségi kapcsolatra, kölcsönös együttműködésre van szükség.

Dombóvár Város Önkormányzata ezúton szeretné megköszönni a támogatást a Kóré és Társa Kft.-nek, Reha- Corpus Kft.-nek, a Giorgio Virágboltnak, a Gyugyi Tamás Kft.-nek, a Metarecz Kft.-nek, a Ditáll 2002 Kft.-nek, a Varitel Irodatechnika Kft.-nek, a Jakab Motorosbolt és Motorszervíznek és a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nkft.-nek.

Last modified: 2020.11.02.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat