fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Újabb védelmi intézkedések a városban

Az újabb védelmi intézkedések helyi vonatkozásai:

  • A kormányrendelet felhatalmazása alapján a polgármester rendelkezhet azokról a város belterületén elhelyezkedő közterületekről és egyéb nyilvános helyekről, ahol kötelező maszk viselése. A tömegközlekedési fel- és leszállóhelyeken – a buszmegállók, a buszvárók, a buszpályaudvarok és a vasútállomások területén –, a helyi piacokon, valamint a dombóvári nevelési, oktatási intézmények bejáratától számított 25 méteres területen belül kell a szájat és az orrot eltakaró maszkot hordani 2020. november 12-e reggel 5.00 órától.
  • A városban kijelölt kutyafuttatók továbbra is igénybe vehetők.
  • A Földi István Könyvtár, a Helytörténeti Gyűjtemény és a Tinódi Ház nem látogatható.
  • A Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatalt indokolt esetben, előzetes időpontfoglalással lehet személyesen felkeresni a közzétett ügyfélfogadási időben, az ügyintézésre elsődlegesen telefonon és az elektronikus kapcsolattartási formákon van lehetőség.
  • A Dombóvári Ifjúsági Sporttelep, a Farkas Attila Uszoda és a Szuhay Sportcentrum használata csak a versenyszerűen sportolók számára megengedett az érintett sportszervezettekkel együttműködve.
  • A dombóvári önkormányzat a 65. életévét betöltött, valamint a mozgásukban korlátozott és otthonukban egyedül élő 65 év alatti dombóváriak számára változatlanul segítséget nyújt a bevásárlási teendőkben, a gyógyszerek kiváltásában, valamint a postai csekkek befizetésében a Dombóvári Egyesített Humán Szolgáltató Intézmény közreműködésével. Az erre irányuló igényt a munkaidőben ingyenesen hívható 06-80-204-445-ös telefonszámon lehet folyamatosan jelezni.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk, vigyázzunk egymásra!

Last modified: 2020.12.02.