fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Elkészült a hatodik műfüves pálya Dombóváron

Tavaly februárban indult el a két új pálya megépítésének szervezése, és a vírushelyzet ellenére rekordidő alatt készült el a két beruházás. Szintén széles körű összefogásról beszélhetünk – emelt ki Tárnok Zoltán sportreferens – melyben kimagasló szerepet vállaltak támogatásukkal a városi és térségi vállalkozások.

A mai napon megtörtént a Tolna Megyei SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma területén épült műfüves pálya műszaki átadása. A beruházás a Dombóvári Focisuli Egyesület és Dombóvár Város Önkormányzatának közös projektje, amely közel negyvenmillió forintból valósulhatott meg. A sportolási körülmények javítása, az új sportosztály indítása mellett, a kispályás bajnokság lehetőségeinek bővítése szempontjából is jelentős a fejlesztés.

Nyilván szeretnék méltó módon megünnepelni és hivatalosan is átadni a két új pályát, amint a szabályok ezt megengedik. Pintér Szilárd polgármester hangsúlyozta, hogy a példás összefogásnak jó üzenete van és reméli, hogy a jövőben is hasonló eredményekről számolhat be, melynek alapja a vállalkozók, intézményvezetők, civil szervezetek közötti sikeres kapcsolat, előrevivő gondolkodás és a bizalom.

Last modified: 2021.03.03.