fbpx

Városunk Dombóvár

Internetes ügyintézési lehetőség az önkormányzat által biztosított étkeztetésben

Dombóvár Város Önkormányzata a gyermekétkeztetési feladatait a fenntartásában álló Integrált Önkormányzati Szolgáltató Szervezet közreműködésével látja el, amely elsősorban az étkeztetés igénybevételének adminisztrációját, valamint az étkezési díjak számlázását és beszedését végzi, az elfogyasztásra kerülő ételeket pedig a közbeszerzési eljárás alapján kiválasztott vállalkozás, az Eatrend Kft. biztosítja.

Az ügyintézés megkönnyítése, a személyes érintkezések csökkentése, valamint a készpénzkímélő fizetési módok előtérbe helyezése érdekében az étkezés lemondása és az étkezési díj kiegyenlítése az Integrált Önkormányzati Szolgáltató Szervezet felé interneten keresztül is lehetséges a Menza Pure rendszer segítségével, amely a bankkártyás fizetést is támogatja.

A Menza Pure Dombóvár online ügyintézési felülete a dombovar.eny.hu címen érhető el, használata regisztrációhoz kötött. A regisztráció megtörtént azon szülők esetében, akik az e-mailes elérhetőségüket az Integrált Önkormányzati Szolgáltató Szervezet részére már megadták a gyermekük étkezési nyilatkozatán. Erről hamarosan értesítést fognak kapni.

A Menza Pure Dombóvár rendszerről, az ügyintézési (szülői) felület használatához szükséges regisztrációról és a gyermekétkeztetés igénybevételének feltételeiről további információ található az alábbi tájékoztatóban, valamint a honlapon a Lakóhelyünk/Gyermekétkeztetés menüpontban.

Tájékoztató

Dombóvár Város Önkormányzata

Last modified: 2021.04.20.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat