fbpx

Városunk Dombóvár

Megérkezett mindhárom támogatói okirat az összesen 1,2 milliárd forint értékű támogatási kérelmekhez

Megérkezett mindhárom támogatói okirat az összesen 1,2 milliárd forint értékű, TOP-2.1.3-16-TL1-2021-00023/00024/00025-ös azonosítószámú nyertes támogatási kérelmekhez.

A nyertes pályázatoknak köszönhetően az Ady Endre utca, valamint a Fő utca keleti és nyugati részein települési környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztések valósulnak meg.
Az Ady Endre utca vonatkozásában a csapadékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciója, aszfaltozott parkoló kialakítása a meglévő bontásával, térkő járda építése a meglévő burkolat bontásával, burkolt vízelvezető árok kialakítása előregyártott mederburkoló elemből, emellett tervezett munkálat még betoncső kapubejáró átereszek fektetése, víznyelő aknák kialakítása, térkő kapubejáró burkolat építése, és faültetés valósul meg.
A Fő utca csapadékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciója I. ütem – nyugati utcarészre vonatkozóan térkő parkoló kialakítása (iskola és szemben a bolt előtt), térkő járda építése a meglévő burkolat bontásával, burkolt vízelvezető árok kialakítása előregyártott mederburkoló elemből, továbbá ennek a rekonstrukciós tervnek is részét képezi a betoncső kapubejáró átereszek fektetése, térkő kapubejáró burkolat építése és faültetés, valamint csatornafektetés és út alatti átereszek fektetése fog realizálódni.

A Fő utca csapadékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciója I. ütem – keleti utcarészen gyeprács burkolat, térkő járda építése a meglévő burkolat bontásával, burkolt vízelvezető árok kialakítása előregyártott mederburkoló elemből, és itt is szerepel a tervek között átereszek fektetése (kapubejáró, gyalogos, illetve út alatti áteresz), valamint térkő kapubejáró burkolat építése és faültetés.

Last modified: 2021.06.28.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat