fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Több helyen útlezárás és forgalmirend-változás Kertvárosban

Tisztelt Lakosság! Kedves Dombóváriak!

Tájékoztatjuk Önt, hogy az augusztus 19-én és 20-ára tervezett rendezvények miatt több helyen útlezárásra és forgalmirend-változásra számíthatnak Kertvárosban.
Augusztus 19-én 14:15 és 15:15 között a Szent Imre tér (Gyöngyvirág körút, Hóvirág utca és Rákóczi utca közötti szakasz) lezárásával számoljanak a Harangszentelés miatt.
Augusztus 19-én 18 órától a Gyöngyvirág körút, a Tulipán utca és a Hóvirág utca egyirányúsítva lesz az Apostol koncert ideje alatt, a rendezvény végéig. A Gyöngyvirág körúton haladási irány a Rákóczi utcától (Gyöngyvirág körút 1. számtól) a Szent László park felé, illetve a Tulipán utcában a parktól a temető felé. Kérjük a koncertre érkezőket, hogy az utcák páros oldalát használják parkolásra az úttal párhuzamosan, a másik oldalon tilos a várakozás és a megállás. A Hóvirág utcában a parkolás nem megengedett, azt lezárjuk és csak az ott lakókat tudjuk beengedni. A Dália és a Pipacs utcákban lakók a Rozmaring tér felől tudnak a Gyöngyvirág körútra hajtani.
A lezárások a buszközlekedést is érintik, 12 órától a Tulipán utcai megállóban nem áll meg a helyijáratos autóbusz.
Augusztus 20-án 10:30-tól 11:30-ig a Szent Imre tér (Gyöngyvirág körút Hóvirág utca és Rákóczi utca közötti szakasza) lezárásával számoljanak ismét.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Dombóvár Város Önkormányzata

Last modified: 2021.08.24.