fbpx

Városunk Dombóvár

Évadzáró horgászversenyt rendezett a Dombóvári Városi Horgász Egyesület szeptember 25-én.

A szép időben közel negyven horgász nevezett és főzőversenyt is hirdettek. A tüskei városrészben megrendezésre kerülő program szervezésében első alkalommal Dombóvár Város Önkormányzata is részt vett, hiszen kiemelten fontosnak tartja Pintér Szilárd polgármester képviselőtársaival a civil egyesületekkel való folyamatos, támogató együttműködést, továbbá azt is, hogy a városrészekben tartalmas programokkal építsék a közösséget – emelte ki Futó Péter önkormányzati képviselő köszöntőjében. A díjakat Bishof Attilával a szervezet elnökével közösen adták át.

A főzőversenyben két kategóriában hirdettek győztest. Szabadtűzi kategóriában Bánfai János, a halételek kategóriában Bálint Péter vehette át a legjobbnak járó serleget. A horgászversenyen is két különböző kategóriában hirdettek eredményt. Úszós kategóriában Ács Péter nyert Csullag Norbert és Végh Dániel előtt, a legnagyobb halat Mikina Ferencnek sikerült kifognia. Feeder versenyben Celler Tamás bizonyult a legjobbnak Tóth József a második, míg Menhelter Mihály a harmadik helyen végzett. A legnagyobb halat Varga János fogta ki.

A délután folyamán a horgászokat és a vendégeket Balassa Hajnalka, Fenyvesi Kata, Szabó Linda és Stifter Balázs szórakoztatta a legnagyobb magyar slágerekkel. Végül Shabba zenélt az érdeklődőknek.

 

Last modified: 2021.10.22.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat