fbpx

Városunk Dombóvár

Kábítószerügyi Egyeztető Fórum alakult Dombóváron

Péntek délelőtt tartották meg a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum alakuló ülését, mely együttműködésnek, együtt gondolkodásnak a célja a megelőzés mellett az aktuális problémák megoldása, kezelése lesz, amely elsősorban a drogprobléma visszaszorításában való összhang megteremtésére irányul. A tevékenység a közösség és együttműködés, a megelőzés, a gyógyítás, rehabilitáció valamint a kínálatcsökkentés szervezeteinek és intézményeinek a munkájára fog kiterjedni.
A szakmai munkacsoport létrehozását a Dombóvári Rendőrkapitányság kezdeményezte és Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával, aktív közreműködésével jött létre és fog tevékenykedni a jövőben.
Pintér Szilárd polgármester és Dr. Bognár Szilveszter rendőrkapitány is örömét fejezte ki, hogy elindul az egyeztetés és ezzel a korábban jól működő, hatékony munka folytatása veszi kezdetét. A szervezet elnöke Dr. Németh Tímea, társelnöke Gábor Zoltán őrnagy, koordinátora dr. Szemes Ádám és titkára Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós. A tervek szerint negyedévente fog összegyűlni a KEF. Az oktatási intézmények, a térségi települések és egyéb szervezetek delegáltjai a bemutatkozás alkalmával célokat fogalmaztak meg, javaslatokkal is éltek.

Last modified: 2021.10.27.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat