fbpx

Városunk Dombóvár

Nagy érdeklődés mellett tartották meg a Civil Összefogás Fórum rendezvényét

 

Október 19-én este a CÖF Dombóvár Klub meghívására „Európa jövője” címmel tartott civil akadémiát a művelődési házban ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász a CÖF szóvivője és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. A vendégeket Futó Péter a helyi szervezet vezetője köszöntötte. A jó hangulatú beszélgetés fő témakörei között szerepelt a Németországi választás és annak hazánkra gyakorolt hatása, a magyar-német kapcsolatok jövője, a rezsicsökkentés és az Északi Áramlat 2. gázvezeték létfontossága, a földgáz vásárlásra kötött hosszú távú szerződés jelentősége a lakosság számára. A bevándorlás problémája, a bevándorlók asszimilációja és a migránsok okozta konfliktusok Európa szerte. A V4-es országok együttműködése és az együttműködés jelentősége.

A beszélgetés második részében a vendégek a hallgatóság kérdésére válaszolva kifejtették az aktuális közéleti eseményekkel, többek között a baloldali előválasztási „színjátékkal” kapcsolatos álláspontjukat.

A rendezvény az intézmény aulájában folytatódott, ahol a szervező CÖF Dombóvár Klub vezetősége az előadást követően vendégül látta és kötetlen beszélgetésre invitálta az eseményre ellátogató résztvevőket.

Last modified: 2021.10.27.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat