fbpx

Városunk Dombóvár

Megkezdődött a röplabda versenyszezon október végén


A második fordulóban az U15-ös dombóvári csapat Tatabányán lépett pályára, az egy korosztállyal fiatalabbak Veszprémbe utaztak bajnoki fordulóra.

Az U15-ösök a tatabányai TRSE Kék ellen nyertek, a taksonyi BTDSE ‘A’ csapatától pedig vereséget szenvedtek, továbbá lett volna még egy harmadik meccsük a kistarcsai KVSRC csapatá ellen elmaradt, így játék nélkül 3:0 lett a végeredmény.

Az U13-asok a Veszprémi Egyetemi Sport Club ellen vereséggel kezdtek, majd a Kispest SE – B, illetve a szintén budapesti Emericus SE csapata ellen két sima győzelmet arattak.

Kovács Péter, az U15-ös csapat vezetőedzője a következőképpen értékelt:

– Lezajlott U15-ös csapatunk számára az idei bajnokság 2. őszi fordulója, ahol lányaink ismét kiválóan helyt álltak. Az erős mezőnyben az előző fordulóhoz képest sikerült egyet előre lépnünk és a 2. helyen végeztünk. Így a csapat az őszi szezont összeségében is a 2. helyen zárta és sikeresen továbbjutott a bajnokság felső ágába.

Kívánunk a csapatnak összetartást a minden bizonnyal előttünk álló nehéz időszakhoz és kitartást a ránk váró feladatokhoz! Folytatás januárban! Hajrá lányok! Hajrá DARC!

Boruzs Gábor, az U13-as csapat vezetőedzője az alábbiak szerint értékelt:

– Nagy várakozással és bizalommal kezdtünk bele a 21/22-es szezon Országos Mini Bajnokságában U13-as leány csapatunkkal. A helyi csapattal (VESC) vívtuk első mérkőzésünket, amely felemásra sikerült a hullámzó teljesítménynek köszönhetően. Az erős, jó szervákkal megfogtak minket a veszprémiek, de a második szettben már fordítani tudtunk, így a harmadik szettre nyílt maradt a küzdelem. Javuló játékkal, de sajnos vereséggel kezdtünk, 2:1 arányban jobbnak bizonyult az ellenfél. Szerencsére a lányok önbizalmát és jókedvét ez egyáltalán nem törte meg és nagyon mutatós, jó játékkal mindkét soron következő ellenfelét, előbb a Kispest ‘B’, majd az Emericus SE csapatát győzte le 3:0-ás szett aránnyal. Így tehát a tornagyőztes Veszprém csapata mögött, a második helyen végeztünk ezen a tornán, ami nagyon szép eredmény és mindenképpen bizakodásra ad okot a folytatáshoz. Hajrá Dombóvár! Hajrá DARC SzE!

Last modified: 2021.11.19.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat