fbpx

Városunk Dombóvár

ÖRÖM – Advent harmadik vasárnapja

December 10-én a Nissan Magyarország Jó akarat társasága jóvoltából Lázár Chef közreműködésével ételosztást tartottunk a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Új Esély Központjában (Dombóvár, Ady utca 60.). Vendégünk volt Béres Alexandra fitneszedző is. Az ételosztás keretében egy tál meleg babgulyást fogyaszthattak el az odaérkezők. A rendezvényen Szente Norbert, a BTESZ regionális vezetője, Pintér Szilárd polgármester, több képviselő, s a hivatal dolgozói önkénteskedtek.

Még ugyan ezen a napon a Művelődési Házban Karády zenés esten vehettek részt az érdeklődők.

December 11-én a Daniel Speer Brass Friends karácsonyi fúvós koncertjén vehetett részt minden zenekedvelő érdeklődő, majd aki jegyet váltott, élvezhette a Művelődési Házban a Kaposvári Roxínház Anconai szerelmesek című darabját.

Advent harmadik vasárnapján a Dombóvári Alapfokú Művészeti Iskola, a TM EGYMI Móra Ferenc Általános és Fejlesztő Iskola közös műsora csalt mosolyt az arcokra az öröm napján.

Hat órakor Sipos Előd Zoltán református lelkész ünnepi szavait követően az adventi koszorú harmadik gyertyáját Gyarmatiné Kiss Éva és Kiss Balázs önkormányzati képviselők gyújtották meg.

Az jégpálya mindenki örömére hétvégén is jó hangulatban üzemelt, a talp alá valót pénteken, szombaton és vasárnap is SHABBA biztosította.

Last modified: 2021.12.22.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat