fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Március 1-jén kiharcolta a dombóvári csapat a Felsőházba jutás esélyének lehetőségét

A férfi NBII Bajnokság 2021/22 Nyugati Csoportjában hazai pályán játszott a nagyrészt dombóvári nevelésű játékosokból álló kosárlabda csapat a MVM-OSE Lions II. ellen.

Dombóvári Kosársuli KE-MVM-OSE Lions II 80-70 (20-17,19-18,26-17,15-18)

Dombóvár: TAKÁCS A.12/6,KŐNIG R.18/9, REIZINGER M.17/9,ROÓSZ R.-,PÖLÖSKE K.13, Cs.:TÓTH K.16/6,ÓLIÁS G.-,FEHÉRVÁRI CS.4, KATATICS K.-,LÉP A.-,NAGY B.-,KALOCSA L.-,

GRATULÁLUNK!

Szilágyi Tamás edző összefoglalóját olvashatják az alábbiakban:

Felsőházat játszunk, ami még 8 ajándék mérkőzés, ahol bármi megtörténhet, hisz a teher nem a mi vállunkat fogja nyomni! Fantasztikus, hogy egy ilyen kemény, rutinos mezőnybe az én kis fiatal, úgymond elsőéves, rutintalan csapatom ott van az első ötben. Előbb is eldönthettük volna a helyezésünket, de a srácok úgy látom szeretik az izgalmakat. Úgy érzem, végig kézben tartottuk a mérkőzést, tudtuk mire számítsunk és erre készültünk is, fegyelmezetten, igazi csapatként dolgoztak a srácok. Sikerül az oroszlányi 45 pontos vereségünkért visszavágni, ez hatalmas dolog. Egyetlen egy dolgot kell még megfejtenem a fiúk fejébe, ami remélem hamarosan meglesz, hogy 10-15 pontos előnynél miért jön rájuk az a kényszer 4-5 percben, hogy ‘ááá’ dobjon az ellenfél, adjuk el a labdákat, húzzuk magunkra őket, ne hogy könnyű győzelem legyen.

Köszönjük szépen a szurkolók támogatását, sokat jelent. Köszönöm a csapatomnak, hogy amíg nem voltam, helyt álltak és dolgoztak szépen. Korinak külön köszönet, de ez a siker minden edzőé, vezetőé is! Tóth Kristóf, neked egy kalappal és köszönjük! Dolgozunk tovább, nincs megállás.

 

Last modified: 2022.03.10.