fbpx

Városunk Dombóvár

A Civil Majális programjai

A Civil Majális változatos és tartalmas programokkal telt a dombóvári fellépőknek és szervezeteknek köszönhetően szombaton. A rendezvényt Hosszú Sándor Gergely, a Civil Szövetség elnöke nyitotta meg. Majd a délelőtt folyamán a Dombóvári Kutyás Egyesület tartott bemutatót. Az első körben agility pályán mutatták meg a modern kutyasport szépségeit, majd az alapvető képzési, nevelési szabályok kerültek előtérbe. Nagyon sok érdeklődő vette körül a pályát és nézték végig a programot.

A színpadon 13 órától váltották egymást a fellépők. Balaskó János vezetésével a Dombóvári Zenész Egyesület kezdte meg a sort, majd Pápai László tanítványával, Kintner Ádámmal pörgette fel a hangulatot. A Kapos Táncegyüttes két produkcióval, a Dombóvári Kötélugró Egyesület dinamikus programjukkal fokozták a tempót. A kulturális részt Stifter Balázs és Szabó Linda zárta könnyed magyar slágerekkel.

A Majálison találtak szórakozási lehetőségeket a gyerekek is, a szervezők számos lehetőséget biztosítottak az aktív kikapcsolódásra. Délelőtt tűzoltóautó és rendőrautó, valamint fegyverbemutató várta az érdeklődőket, de légvár, trambulin, illetve arcfestés, kézművesfoglalkozás is rendelkezésükre állt. Mindezek mellett egész nap körhinta, dodgem, kisvonat várta a kisebbeket. A Dombóvári Viharmarmadár Önkéntes Egyesület ismét gondolt a gyerekekre és lekváros, illetve kakaós palacsintát sütött a kedvükre.

Last modified: 2022.05.09.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat