fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

Az Év Tolna Megyei Rendvédelmi Alkalmazottja

A Rendőrség Napja alkalmából adták át Az Év Tolna Megyei Rendvédelmi Alkalmazottja kitüntető címet. A kitüntetést a Dombóvári Rendőrkaptányság munkatársa, Kovácsné Nyúl Zsuzsanna vehette át.

Az elismerést az a rendvédelmi alkalmazott kaphatja meg, aki kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytat és szolgálatát példaértékűen fegyelmezetten látja el.

Kovácsné Nyúl Zsuzsanna 2001 óta dolgozik a Rendőrség állományában. Pályafutását közalkalmazottként kezdte a Dombóvári Rendőrkapitányság Hivatala állományában előadóként, majd több beosztásban is tevékenykedett. 2019. február 1-jétől a Segédhivatal részlegvezetőjeként dolgozik.

Gratulálunk az elismeréshez!

Beosztásából adódóan kiváló szinten ellátja a Dombóvári Rendőrkapitányság általános és bűnügyi ügykezelői tevékenységét, az ezzel kapcsolatos ellenőrzési-irányítási feladatokat. Ismeri és alkalmazza a munkája során szükséges jogszabályokat, iránymutatásokat. Munkájával kiemelkedő színvonalon járul hozzá a Dombóvári Rendőrkapitányságon keletkező feladatok követelményszintű végrehajtásához, a rendőrkapitányság eredményes működéséhez. Ügyintézése során udvarias, határozott, feladatellátása példamutató.

Az elismerést Szabó Csaba r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitánytól vehette át.

 

Last modified: 2022.05.09.