fbpx

Városunk Dombóvár

Elkészült a  GSM R2 rendszerhez tartozó ún. „Bázisállomás”

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a GSM R2 Projekt keretében, Dombóvár-alsó vasútállomáson, MÁV tulajdonú területen, a GSM-RI Konzorcium által elvégzett kivitelezés során , elkészült a  GSM R2 rendszerhez tartozó ún. „Bázisállomás”.

A „Bázisállomáson” a befejező munkálatok folyamatban vannak, ugyanakkor  a különféle munkafázisok és szerelési, valamint tesztelési tevékenység okán, azt ÁLLANDÓ FESZÜLTSÉG alatt állónak kell tekinteni!

Felhívjuk a lakosság szíves figyelmét, hogy a feszültség alatt álló villamos berendezések, és így a „Bázisállomások” közvetlen, vagy bármely tárggyal való megérintése, annak megközelítése ÉLETVESZÉLYES és TILOS!

Továbbá tájékoztatjuk, Önöket, hogy a „Bázisállomás” területe továbbra is munkaterületnek minősül, így oda jogosultsággal nem rendelkezőknek – a kijelölt területek, útvonalak, állomási előterek, peronok kivételével belépni és azt megközelíteni, anyagokat, kerékpárokat a kerítéshez helyezni, a kerítésen átmászva a toronyra felmászni VESZÉLYES és SZIGORÚAN TILOS!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Last modified: 2022.05.16.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat