fbpx

Városunk Dombóvár

Közel ötezer résztvevővel zárult a Kihívás Napja Dombóváron

Óriási öröm, hogy az oktatási, nevelési intézmények, sport- és civil szervezetek is aktív részesei voltak az eseménynek. Elég korán kezdődött a nap a Futóegerek jóvoltából, akik a kedvezőtlen időjárás ellenére futották le a tervezett távot. A reggeli közös torna munka és tanítás előtt mindenkinek jól esett. Napközben Reizingerné Rostás Andrea, a Dombóvári Focisuli Egyesület, a Dombóvári Karate Suli, a PASZ SE Őszi Bernadett vezetésével, valamint a Jumpers Kötélugró Egyesület mozgatták meg a legkisebbeket az óvodákban. A Z2 Gym Cross edzőterem egész délelőtt fogadta az érdeklődőket, a fiatalabb generáció rendkívül jól érezte magát. A tekepálya is egész nap nyitva állt, a gimnáziumból többen is gurítottak.

Kora délután a művelődési házba a civil szervezeteket invitáltuk egy kis átmozgatásra. Szintén egész nap lehetett a Szállásréti tavon evezni a Dombóvári Hangulat Szabadidő Egyesületnek köszönhetően. A délután folyamán a sportegyesületek edzéseiket a nap jegyében szervezték. A Lampert Gábor Edzőteremben jó kedélyű boksz edzést szerveztek a Decsi Ökölvívó Klubbal közösen. A Karászi Imre Sportcsarnokban a röplabdások, a Forgi Boksz Klub is csatlakozott a kihíváshoz, valamint az Ujvári Kálmán Sporttelepen a Bozsik program is az egésznapos verseny szellemében zajlott. A Szuhay Sportcentrumban városunk egyik legújabb díszpolgára, Fazekas Gáspár tartott közös edzést Pintér Szilárd polgármester felkérésére, így az atléták, karatékák, judosok, focisták, kosarasok és az ugrókötelesek fél órában együtt teljesítették a feladatokat. Először bemelegítés következett, majd tíz állomáson jó hangulatban teljesítette a kihívást a százharminc sportoló.

A tegnapi nap ismét egy jó példája volt a sikeres közös munkának, az összefogásnak. Köszönjük mindenkinek! Szép volt Dombóvár!

Last modified: 2022.05.30.

Copyright © 2020 Dombovar.hu Minden jog fenntartva.
palyazat