fbpx

Városunk Dombóvár

Az Európai Unió által támogatott önkormányzati programok

A dombóvári „BONTOVA” Vadásztársaság vihette haza a vándorserleget

A térségi vadász- és horgászegyesületek második alkalommal szervezték meg a „Halat, vadat, s mi jó falat” Gasztronómiai Fesztivált városunkban, a Tüskei Horgásztónál, a házigazda a Dombóvári Városi Horgász Egyesület és Dombóvár Város Önkormányzata volt.
A hagyomány Csikóstőttősön indult el 2021-ben a Hábi-tónál. A járási vadász- és horgásztársaságok közül hét szervezet fogadta el a meghívást, közel háromszázan vettek részt a programon. Horgászversenyt, hét állomásból álló vetélkedőt és főzőversenyt is hirdettek. A halak a dombóvári egyesületnek kedveztek, a vetélkedőt is a dombóvári „BONTOVA” Vadásztársaság csapata nyerte meg. A főzőversenyen a Kocsolai Dám Vadásztársaság bizonyult a legjobbnak. A vándorserleget Molnár István vehette át a „BONTOVA” Vadásztársaság képviseletében.
A fesztiválra elfogadta a meghívást, és a zsűriben fontos szerepet töltött be Lipp Adrienn vadásznő, Papp József, a PJ TOP-MIX Kft. ügyvezetője és Kocsner Antal, az OMVK Tolna megyei Területi Szervezetének vezetőségi tagja. Közreműködött a Dombóvári Zenész Egyesület, valamint Szabó Linda és Stifter Balázs.

Last modified: 2022.09.14.